Ultimate Guide To Protect Yourself

Tuesday, August 28, 2012



Here is an in-detail thread about self-protection from all the intrusions, hack attempts, rats, keylogging, stealing etc.

The basic idea is to have a good army of ANTI's to protect yourself. You will need the following tools:-
1) Anti-Virus :- Run an Anti-Virus no matter how powerful your system is. Even free ones would do. Below is the list of free topline Anti-Virus.

2) Anti-Malware :- There are two recommendation that i would give. Both of them are free, do a great job and both run on your demand.

3) Host Intrusion Prevention System:- This is also known as HIPS. It can Prevent you from unwanted intrusions like telnet acess etc. My personal recommendation is

4) Firewall:- Dont forget to run Windows Firewall. If its setup correctly it can block most unwanted intrusions. And you could also run free firewalls out there. Some of the most used ones include

5) Key Scrambler:- Use some free key scramblers to protect yourself from keylogging. And most importantly use a virtual keyboard while typing in passwords of bank logins, paypal login etc.
Some of the free ones are:-

6) Browser Selection:- Internet browsers are personal choice. No matter whatever browser you use, never save any password.
If you want to save passwords, then use the following method:-
  • Download Mozilla Firefox and install it.
  • Open Firefox ----> Tools ----> Options -----> Security Tab.
  • Tick "Remember password for sites" and "Use a master password".
  • Type in a master password.

Now each time you goto a login page where the password is saved, it will first ask for the master password, hence protecting your password from stealers.

7) Sandboxie :- Use Sandboxie if you are a heavy downloader. What sandboxie does is understood from the picture below:
[Image: FrontPageAnimation.gif]
[Image: FrontPageLegend.png]

8) Use VmWare to run unkown softwares. It is similar to sandboxie.

9) Never save any password on IM clients like MSN, Yahoo, Skype etc.

10) Never save passwords on ftp clients like filezilla, smart ftp etc.

11) Never download any softwares which says poker chips creator, free paypal money adder etc. Never believe in such softwares which dont exist. Its all fake softwares which are binded probably with a bot.

12) Never visit links which you are not sure.

13) Never accept pictures sent through IM clients where the sender in unkown.

14) Finally make sure all your windows, anti-virus, anti-malware definitions are upto date.

Credit goes to:
-ProVirus-


Nmap - Scanning Entire Network on LAN

Monday, August 27, 2012


You can easily scan the entire network for machine presence with nmap:
It also supports list scanning, which I have yet to investigate.



HP Usb Disk Storage Format Tools

Friday, August 17, 2012

Editor :
Language :English
Release :2.1.8
System :Win 98, Millenium, Windows 2000, XP, Windows Vista
License :Freeware

Description

HP USB Disk Storage Format Tool is a tiny Windows-based format utility for HP Drive Key or DiskOnKey USB drive.



Key features

- How to use it?
To use it, you only have to specify the device you would like to format. Then, you need to choose the file system and rename your device. Finally, specify quick format or enable compression. With this tool, you can create a DOS startup disk with internal MS-DOS system file or with file on a specific path.

- What sets it apart from Windows formatting tool?
HP USB Disk Storage Format Tool allows the user to choose USB drive, while with Windows you cannot do so. In addition, with this tool, it is possible to create a FAT32 volume whose size is more than 32 GB, to give a new name to USB drives as one likes it, to create bootable USB drives, to remove malware and to delete space.

- What file types are supported?
HP USB Disk Storage Format Tool can format the USB stick with the following file systems: FAT, FAT32 and NTFS. This latter allows you to get more available storage if you enable data compression.

System Requirements

Win 98, 2000, ME, XP, XP Media Center, Vista

Pros:
- Possibility to rename the drive.
- More powerful than Windows formatting tool.
- Very compact.

Cons:
- A little bit difficult to install.

Download Link : Click Here

Source : Hp Malaysia

Penemuan Teknologi Di Zaman Purba

Tuesday, August 14, 2012


Tahun lepas sainitis Russia korek tanah sedalam 100 meter, diorg terjumpa la kesan wayar copper yang berusia 1000 tahun... dan membuat kesimpulan bahawa nenek moyang mereka ada telephone network... .woo best..

Lepas tu, saintis Amerika tak puas ati, diorg pun korek gak, sedalam 200 meter... diorg lak terjumpa talian fiber optic lama yangg dipercayai berusia 2000 tahun... lalu membuat kesimpulan, org US 1000 tahun lagi advance dari org Russia dalam komunikasi telefon yg lagi canggih dari
diorg... ..pergh canggih...

Saintis Malaysia plak try try gak, diorg korek sedalam 500 meter... pastu diorg report la, diorg tak jumpe ape2... ..so diorg wat kesimpulan; 5000tahun dahulu nenek moyang org melayu sudah tahu menggunakan teknologi wireless! hehehe... bangga..bangga Malaysia BOLEH!! hahaha


Lokasi Perangkap Had Laju Sempena Aidilfitri 2012 Plus

Monday, August 13, 2012




PENTING UNTUK SEMUA

MAKLUMAT TERKINI UPDATE : LOKASI PERANGKAP HAD LAJU SEMPENA ADILFITRI 2012 PLUS

Arah Utara (Dari KL):
1- Km 197.1, Km 198.8 & Km 204.3 selepas exit Kemunting
2- Km 208 & Km 214.8 sebelum exit Kemunting
3- Km 271 berdekataan exit Ipoh Selatan
4- Km 274.4 berdekatan exit Ipoh Utara
5- Km 286.9 berdekatan exit Simpang Pulai
6- Km 296 berdekatan exit Gopeng
7- Km 352.6 selepas exit Sungkai
8- Km 373 berdekatan exit Slim River
9- Km 241.9 berdekatan exit Kuala Kangsar
10- Km 308.6 selepas exit Gopeng
11- Km 252 masa turun bukit selepas terowong Menora
12- Km tak pasti tapi betul2 di R&R Gurun
13- 2 km after tol Juru (90km/j)
14- 5 kamera di atas jambatan pulau pinang (so slow je la kat situ)

PLUS Arah Selatan:
1- Km 289 sebelum exit Nilai Selatan
2- Ada 3 kamera antara Km 255 –Km 249 (Persimpangan Seremban –Senawang)
3- Km 253 selepas exit Senawang
4- Km 213.9 selepas exit Alor Gajah
5- Betul2 di exit Jasin
6- Km tak pasti tapi selepas hentian sebelah Tangkak
7- Km juga tak pasti tapi jambatan pertama selepas exit Yong Peng utara
8- Km 97.3 selepas exit Air Hitam
9- Betul2 di exit Sedenak

PLUS Tengah:
1- Km 456 selepas exit Sungai Buluh
2- Betul2 di exit Bukit Lanjan
3- Betul2 dibawah Restoran Jejantas Sg Buloh
4- Km 302.8 berdekatan exit Kajang
5- Km 296.5 & Km 297 berdekatan exit Bangi

NKVE
1- 300 meter sebelum tol Jalan Duta (60 km/j)
2- Selepas cabang jalan ke tol Jalan Duta (80km/j)
3- Betul2 di exit Damansara
4- Km 11.2 berdekatan rel keretapi
5- Betul2 di exit Shah Alam

KESAS
1- Km 44.8 berdekatan exit LDP
2- Berhadapan Endah Parade
3- Betul2 di exit Hicom

ELITE (Dari arah KLIA)
1- Km 4.8 selepas exit Batu 3
2- Km 2 –Km 4 atas jambatan berdekatan Makro
3- Betul2 kat bawah restoran jejantas USJ
4- Km 10 sebelum exit USJ

JALAN PERSEKUTUAN
1- Bersebelahan Hotel Mint
2- Berdekatan Esso kat exit Salak Selatan
3- Berhadapan dengan Istana Negara
4- Berhadapan dengan Muzium Negara
5- Kawasan turun bukit selepas pekan Raub (Menghala Kuala Lipis)
6- 2 km sebelum pekan Maran (Arah Kuantan)


Salam Ramadhan dan Salam Aidilfitri
Berhati-hati memandu.. Biar lambat asal selamat.. hehe

Johari Pain Kena Tunaikan Janji Kerat Kemaluan Sendiri!!

Friday, August 10, 2012

Disebabkan terlalu yakin bahawa atlet kita tidak mampu membuat apa-apa, maka seorang pengguna Facebook yang dikenali sebagai Johari Pain telah meletakan cabaran akan mengerat alat sulitnya jika Pandelela Rinong memenangi sebarang pingat dalam acara terjun 10m platform individu wanita yang berlangsung di Olimpik London awal pagi tadi.

Status di Facebooknya malam tadi ialah;

Gua berani kerat **** laa klau pandalela menang pingat malam nih.

Wah…berani betul lontar cabaran camtu.

Dan…nak kata apa…ditakdirkan Pandelela memang enang pingat. Gangsa pun tetap pingat jugak kan…bukan senang nak dapat kalau kat olimpik.

Tahu apa yang berlaku?

Sejak pagi tadi, dah mula trending di Twitter dan Facebook, orang menuntut Johari Pain menunaikan janji untuk mengerat anunya kerana Pandelela menang pingat.

Percaya atau tidak…dalam masa beberapa jam…semasa penulis membuat berita ini…sudah ada 5 Fanpage ditubuhkan peminat sukan negara yang meminta Johari Pain berpegang kepada janjinya …dan penulis yakin jumlah itu akan bertambah.

Antara Fanpage itu ialah;

Kami nak Johari PAIN tunai janji

Kami Tuntut Johari Pain Tunai Janji.

Kami semua nak johari pain potong anu

Kami Anti Johari Pain Kerana Menghina Atlet Malaysia

Sudah ada gambar mengutuk Johari Pain.

Di Twitter pula ramai yang keliru...siapa Johari Pain? Mengapa dia trending sekarang...antara persoalan yang ditimbulkan.

Antara hastag yang digunakan #Janjidikerati

Janji dikerati…kah kah kah…r u serious guys?

Usaha nak kesan profile dia kat Facebook pagi ni tak berjaya…ada yang kata dia dah matikan akaun dia. Kalau sesiapa jumpa link tu letak la kat bahagian komen di bawah.

Tak ada maklumat yang dapat dikumpul mengenai siapa Johari Pain buat masa ni.

Apa pun…persoalan terpenting…BERANI KE JOHARI PAIN MENGERAT ANUNYA KINI?

Kita nantikan…
Oleh: AK-47

Jom Main Scary Maze

Sunday, August 5, 2012

Bolehkah korang melalui empat tahap tanpa menyentuh dinding?

Cara main senang saja, anda perlu mengikuti tetikus komputer anda ke atas maze, dan selepas peringkat ketiga atau keempat, mustahil untuk menang.
Good luck gamers :)

Hasil Carian Google Yang Unik

Saturday, August 4, 2012

Google merupakan laman web search engine terbesar dan terlengkap saat ini. Anda mungkin tidak mengetahui bahawa google ternyata mempunyai beberapa keunikan dari hasil pencariannya.
Anda boleh cuba menggunakan keyword dibawah ini dan anda boleh melihat hasil keunikannya.

1. Askew
Buka search engine google dan masukkan keyword Askew.
Maka anda akan melihat hasil carian dengan skrin dan tulisan yang condong.

2. ascii art
Buka search engine google dan masukkan keyword ascii art.
Maka anda akan melihat logo google disamping kiri atas berubah menjadi gambar tulisan google dengan corak garis-garis.

3. Do A Barrel Roll
Buka search engine google dan masukkan keyword Do A Barrel Roll.
Maka anda akan dipusingkan dengan paparan laman yang berputar-putar.

4. tilt
Buka search engine google dan masukkan keyword tilt.
Maka anda akan melihat hasil carian dengan skrin dan tulisan yang condong seperti jika anda menaip keyword Askew

Selamat Mencuba !

Regard,
Wp

Timbang Berat Website/blog Anda

Friday, August 3, 2012

Kira berat blog atau website anda di sini. Blog di nilai dari segi Size, Load Time dan Avarege Speed per KB. Apa yang perlu anda fokuskan adalah pada saiz kerana nilai terbaik untuk sesebuah blog adalah di bawah paras 100kb.

Bagi Load Time dan Avarege per speed per KB pula, ianya bergantung pada kelajuan internet anda.
Jika blog anda bersaiz lebih dari 100kb, cuba kurangkan beban pada blog anda.

Anda boleh test di bawah ini dengan memasukkan url blog atau website anda contoh, http://www.wrongproject.com/
















Domain(s)anda: maksimum 10 domain per line




(contoh http://www.wrongproject.com ;)







Cara Untuk Jimatkan Bandwidth Internet



Anda menggunakan internet dengan sistem pembayaran volume based? Jadi tentu anda ingin menjimatkan menjimatkan bandwidth internet agar anda jimat menggunakan quota dan tidak over quota yang menyebabkan bil internet anda meningkat. Tips menjimatkan bandwidth ini sangat sesuai untuk volume based seperti celcom,maxis,digi dan sbgnya. Selain dapat menjimatkan bandwidth juga dapat mempercepatkan proses melayari internet anda.Berikut adalah tips bagi menjimatkan bandwitdh internet anda:


1. Mematikan fungsi untuk load images dan sound.

Jika anda melayari ke suatu web dan hanya memerlukan penerangan text sahaja .maka anda boleh mematikan fungsi untuk load images dan sound,
Cara untuk membuang fungsi load images dan sound untuk Firefox dan Internet Explorer.
Untuk Firefox : Tools -> Options -> Content
Untuk IE : Tools -> Internet Options -> Advanced


2.Matikan setting update secara automatik

Mematikan setting update automatik pada windows, antivirus maupun software yang lain dan tukar ke setting ke manual update. Kerana ada beberapa program yang kita install melakukan download update secara automatik .Jika update automatik maka bandwidth yang digunakan banyak sekali, kerana update seperti itu menggunakan bandwidth yang besar


3. Install Add-ons Adblock Plus.

Plugin ini berfungsi untuk menutup iklan-iklan yang muncul di suatu webkalau kita membuka web tersebut tersebut.
Untuk firefox anda boleh menginstall add-ons Adblock plus (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865).
add-ons firefox ini mampu mematikan iklan gambar dan iklan flash.


4. Menggunakan program mampatan images seperti toolnel.

Dengan program ini, maka data akan dimampatkan terlebih dahulu sebelum masuk ke komputer kita.
Anda boleh mendownload di http://www.toonel.net/downloads.html


5. Menggunakan Web mail yang support AJAX

Gunakan email yang menyokong AJAX dimana bekerja lebih cekap sehingga data yang kita download lebih kecil. Web mail yang menyokong AJAX antara lain adalah seperti GMail dan Yahoo Mail dengan versi barunya.


6. Gunakan satu browser saja.

Gunakan satu browser saja, misalnya kalau Firefox gunakanlah Firefox terus, Kalau Internet Explorer gunakanlah Internet Explorer saja, jangan bertukar tukar.Ini adalah
kerana setiap browser memiliki cache sendiri, sehingga jika Anda membuka web yang sudah pernah anda kunjungi, maka browser tersebut tidak akan mendownload seluruh data lagi, kerana sudah tersimpan di browser komputer anda berupa cache.


7. Gunakan Firefox

Firefox memiliki keunggulan iaitu downloadnya lebih kecil jika di bandingkan dengan browser lainnya, jadi lebih cepat dan dan menjimatkan. selain itu Firefox memiliki banyak add on yang dapat digunakan untuk mempertingkatkan prestasi semasa melayari internet

pesanan penaja : guna atas tanggugjawab anada sendiri..he9

CREDIT : http://teknikbuatblog.blogspot.com

100 Keyboard Shortcuts (Windows)

Thursday, August 2, 2012


Getting familiar with keyboard shortcuts not only help you get the work done faster, but also more efficient. If your daily job rely heavily on using Windows, here are some 100+ Windows Keyboard Shortcuts you might want to check out. If there’s any nifty shortcuts we have missed, appreciate a heads up.

The General Shortcuts

We’ll kickoff the list with some really general shortcuts that you often used.

  • CTRL+C (Copy)
  • CTRL+X (Cut)
  • CTRL+V (Paste)
  • CTRL+Z (Undo)
  • Delete (Delete)
  • Shift+Delete (Delete the selected item permanently without placing the item in the Recycle Bin)
  • CTRL while dragging an item (Copy the selected item)
  • CTRL+Shift while dragging an item (Create a shortcut to the selected item)
  • F2 key (Rename the selected item)
  • CTRL+RIGHT ARROW (Move the insertion point to the beginning of the next word)
  • CTRL+LEFT ARROW (Move the insertion point to the beginning of the previous word)
  • CTRL+DOWN ARROW (Move the insertion point to the beginning of the next paragraph)
  • CTRL+UP ARROW (Move the insertion point to the beginning of the previous paragraph)
  • CTRL+Shift with any of the arrow keys (Highlight a block of text)
  • Shift with any of the arrow keys (Select more than one item in a window or on the desktop, or select text in a document)
  • CTRL+A (Select all)
  • F3 key (Search for a file or a folder)
  • Alt+Enter (View the properties for the selected item)
  • Alt+F4 (Close the active item, or quit the active program)
  • Alt+Enter (Display the properties of the selected object)
  • Alt+Spacebar (Open the shortcut menu for the active window)
  • CTRL+F4 (Close the active document in programs that enable you to have multiple documents open simultaneously)
  • Alt+Tab (Switch between the open items)
  • Alt+ESC (Cycle through items in the order that they had been opened)
  • F6 key (Cycle through the screen elements in a window or on the desktop)
  • F4 key (Display the Address bar list in My Computer or Windows Explorer)
  • Shift+F10 (Display the shortcut menu for the selected item)
  • Alt+Spacebar (Display the System menu for the active window)
  • CTRL+ESC (Display the Start menu)
  • Alt+Underlined letter in a menu name (Display the corresponding menu)
  • Underlined letter in a command name on an open menu (Perform the corresponding command)
  • F10 key (Activate the menu bar in the active program)
  • RIGHT ARROW (Open the next menu to the right, or open a submenu)
  • LEFT ARROW (Open the next menu to the left, or close a submenu)
  • F5 key (Update the active window)
  • Backspace (View the folder one level up in My Computer or Windows Explorer)
  • ESC (Cancel the current task)
  • Shift when you insert a CD-ROM into the CD-ROM drive (Prevent the CD-ROM from automatically playing)

Dialog Box Keyboard Shortcuts

  • CTRL+Tab (Move forward through the tabs)
  • CTRL+Shift+Tab (Move backward through the tabs)
  • Tab (Move forward through the options)
  • Shift+Tab (Move backward through the options)
  • Alt+Underlined letter (Perform the corresponding command or select the corresponding option)
  • Enter (Perform the command for the active option or button)
  • Spacebar (Select or clear the check box if the active option is a check box)
  • Arrow keys (Select a button if the active option is a group of option buttons)
  • F1 key (Display Help)
  • F4 key (Display the items in the active list)
  • Backspace (Open a folder one level up if a folder is selected in the Save As or Open dialog box)

Microsoft Natural Keyboard Shortcuts

  • Win (Display or hide the Start menu)
  • Win+BREAK (Display the System Properties dialog box)
  • Win+D (Display the desktop)
  • Win+M (Minimize all of the windows)
  • Win+Shift+M (Restore the minimized windows)
  • Win+E (Open My Computer)
  • Win+F (Search for a file or a folder)
  • CTRL+Win+F (Search for computers)
  • Win+F1 (Display Windows Help)
  • Win+ L (Lock the keyboard)
  • Win+R (Open the Run dialog box)
  • Win+U (Open Utility Manager)

Accessibility Keyboard Shortcuts

  • Right Shift for eight seconds (Switch FilterKeys either on or off)
  • Left Alt+left Shift+PRINT SCREEN (Switch High Contrast either on or off)
  • Left Alt+left Shift+NUM LOCK (Switch the MouseKeys either on or off)
  • Shift five times (Switch the StickyKeys either on or off)
  • NUM LOCK for five seconds (Switch the ToggleKeys either on or off)
  • Win +U (Open Utility Manager)

Windows Explorer Keyboard Shortcuts

  • END (Display the bottom of the active window)
  • HOME (Display the top of the active window)
  • NUM LOCK+* (Display all of the subfolders that are under the selected folder)
  • NUM LOCK++ (Display the contents of the selected folder)
  • NUM LOCK+- (Collapse the selected folder)
  • LEFT ARROW (Collapse the current selection if it is expanded, or select the parent folder)
  • RIGHT ARROW (Display the current selection if it is collapsed, or select the first subfolder)

Shortcut Keys For Character Map

  • After you double-click a character on the grid of characters, you can move through the grid by using the keyboard shortcuts:
  • RIGHT ARROW (Move to the right or to the beginning of the next line)
  • LEFT ARROW (Move to the left or to the end of the previous line)
  • UP ARROW (Move up one row)
  • DOWN ARROW (Move down one row)
  • PAGE UP (Move up one screen at a time)
  • PAGE DOWN (Move down one screen at a time)
  • HOME (Move to the beginning of the line)
  • END (Move to the end of the line)
  • CTRL+HOME (Move to the first character)
  • CTRL+END (Move to the last character)
  • Spacebar (Switch between Enlarged and Nor mal mode when a character is selected)

Microsoft Management Console (MMC) Main Window Keyboard Shortcuts

  • CTRL+O (Open a saved console)
  • CTRL+N (Open a new console)
  • CTRL+S (Save the open console)
  • CTRL+M (Add or remove a console item)
  • CTRL+W (Close window/tab)
  • F5 key (Update the content of all console windows)
  • Alt+Spacebar (Display the MMC window menu)
  • Alt+F4 (Close the console)
  • Alt+A (Display the Action menu)
  • Alt+V (Display the View menu)
  • Alt+F (Display the File menu)
  • Alt+O (Display the Favorites menu)

MMC Console Window Keyboard Shortcuts

  • CTRL+P (Print the current page or active pane)
  • Alt+- (Display the window menu for the active console window)
  • Shift+F10 (Display the Action shortcut menu for the selected item)
  • F1 key (Open the Help topic, if any, for the selected item)
  • F5 key (Update the content of all console windows)
  • CTRL+F10 (Maximize the active console window)
  • CTRL+F5 (Restore the active console window)
  • Alt+Enter (Display the Properties dialog box, if any, for the selected item)
  • F2 key (Rename the selected item)
  • CTRL+F4 (Close the active console window. When a console has only one console window, this shortcut closes the console)

Remote Desktop Connection Navigation

  • CTRL+Alt+END (Open the m*cro$oft Windows NT Security dialog box)
  • Alt+PAGE UP (Switch between programs from left to right)
  • Alt+PAGE DOWN (Switch between programs from right to left)
  • Alt+INSERT (Cycle through the programs in most recently used order)
  • Alt+HOME (Display the Start menu)
  • CTRL+Alt+BREAK (Switch the client computer between a window and a full screen)
  • Alt+Delete (Display the Windows menu)
  • CTRL+Alt+- (Place a snapshot of the active window in the client on the Terminal server clipboard and provide the same functionality as pressing PRINT SCREEN on a local computer.)
  • CTRL+Alt++ (Place a snapshot of the entire client window area on the Terminal server clipboard and provide the same functionality as pressing Alt+PRINT SCREEN on a local computer.)

Internet Explorer Navigation

  • CTRL+B (Open the Organize Favorites dialog box)
  • CTRL+E (Open the Search bar)
  • CTRL+F (Start the Find utility)
  • CTRL+H (Open the History bar)
  • CTRL+I (Open the Favorites bar)
  • CTRL+L (Open the Open dialog box)
  • CTRL+N (Start another instance of the browser with the same Web address)
  • CTRL+O (Open the Open dialog box, the same as CTRL+L)
  • CTRL+P (Open the Print dialog box)
  • CTRL+R (Update the current Web page)
  • CTRL+W (Close the current window)