Tukar Rating Lappy or PC Korang

Monday, September 12, 2011

salam sumua. . . HAHA !sory la. . x bermaksud nak tipu korang pon. .ok2. . so,.sekarng aq nk ajar korang macam mana nak buat k..ok,ikut cre2 dekat bawah ni ok...

1 :ok.sebelum tukar,rating korang contoh la 4.0.ok,sekarang pegi dekat C : >>Windows >> Performance >>Winsat >> DataStore .
2 :ok.sekarang dah jumpa folder datastore kn?ok,sekarang korang right click pilih sort by date.
3 :dah sort?klau dah.plih file XML tu yg pling latest.
4 :dah jmpa kn?ok..sekarang copy file tu dekat dekstop.kemudian,open file as notepad.
5 :sekarang file tu dah bukak dalam notepad n dia keluar banyak coding plek2 tu kn,..sekarng korng crik dlm coding2 tu die tulis SYSTEM SCORE.nanti korng akan jumpa no n no tu adalah rating korang sblom tukar.
6 :now,korang tukar lah no tu ikut suke hati korng ok. .
7 :oraight.save kn file tu. then copy balik dalam file DATASTORE tu blk ok.
8 :now,korng boleh tgk dekat my computer n properties. ...

semoge berjaye ok ^_^

-WP-