Boleh Tak Nak Update Windows 7 Yang Tak Ori??

Wednesday, October 19, 2011

Hmm malas nak tulis banyak2...kalau pakai windows 7 yang tak ori tu boleh jea update tapi jangan update code nie>> KB971033 >>..kalau dah terrrrrr Update code tu ada notis di desktop windows-not-genuine..


Cuba Perhatikan betul2 code tue dan jangan update code tu dengan cara buang tanda





Cara nak remove notis tu guna Cmd ikut arahan dibawah>>

1. Click Start and type cmd in start menu search box

2. right click the cmd.exe and choose run as administrator
3. Choose yes if it asks.
4. Now Now in the command prompt window, type slmgr -rearm and enter

5. Restart your system..

tu kalau guna Cmd...nak guna software pun boleh jugak nak remove notis tu sila muat turun software dibawah yea..


Download (8,991 kb) WGA Remover Chew v0.9.







Cara nak guna Klik kat Apply tu..Tunggu sehingga selesai,Restart komputer..selesai...

Semoga bermanfaat kepada pembaca yea...

Regard,
-Wp-