Hack Windows Administrator Password : PC Login Now

Monday, October 10, 2011

PC Login Now bukanlah dicipta dengan tujuan untuk menggodam (hack) kata laluan akaun pentadbir (Administrator) Windows sebenarnya. Tajuk tu gempak je! Hehe!

Kegunaan tool ini lebih kepada pemulihan (recovery) kerana kalau nak sebut perkataan 'godam' macam kurang sesuai pula. Ye lah. Pakai tool la katakan. Tapi kebolehan tool ini sememangnya merangkumi pemulihan kata laluan dalam kes sekiranya anda terlupa atau buat-buat lupa!

Antara Ciri-Ciri PC Login Now ialah:

1. Kadar pemulihan sehingga 100%

2. Set semula kata laluan Windows Logon

3. Ubah akaun biasa kepada Administrator

4. Kunci/Disable akaun Windows

5. Menetapkan kata laluan kepada status tanpa luput (never expired)

6. Menyokong syskey

7. PERCUMA seumur hidup!

Cara-cara Menggunakannya:

1. Muat turun fail ISO PC Login Now di sini -> PC Login Now

2. Rakamkan (burn) ke dalam CD menggunakan perisian ImgBurn atau perisian-perisian lain yang seumpama dengannya.

3. Boleh juga rakamkan ke dalam USB Pendrive menggunakan UNetbootin. Pilih pada pilihan kedua (Diskimage)

4. Set BIOS untuk boot sama ada dari CD/DVD-ROM atau USB Pendrive.

5. Jika PC anda gagal boot secara automatik, tekan kekunci esc atau F9 atau mana-mana kekunci yang membolehkan anda menukar 'boot order'. Selepas itu, pilih untuk boot dari CD/DVD-ROM atau USB Pendrive.

6. Anda akan dapat melihat seperti di bawah, klik Next:


7. Anda perlu pilih sistem operasi yang terpapar:


8. Pilih pula akaun pengguna (User):


9. Menukar status akaun:



10. Jika anda menemui keadaan akaun seperti ini, maka ia bererti tidak boleh diubahsuai:


11. Hanya perlu klik Next dan selesai! Reboot PC anda untuk menggunakannya!


Selamat mencuba ^^
Regard,
-Wp-