Johari Pain Kena Tunaikan Janji Kerat Kemaluan Sendiri!!

Friday, August 10, 2012

Disebabkan terlalu yakin bahawa atlet kita tidak mampu membuat apa-apa, maka seorang pengguna Facebook yang dikenali sebagai Johari Pain telah meletakan cabaran akan mengerat alat sulitnya jika Pandelela Rinong memenangi sebarang pingat dalam acara terjun 10m platform individu wanita yang berlangsung di Olimpik London awal pagi tadi.

Status di Facebooknya malam tadi ialah;

Gua berani kerat **** laa klau pandalela menang pingat malam nih.

Wah…berani betul lontar cabaran camtu.

Dan…nak kata apa…ditakdirkan Pandelela memang enang pingat. Gangsa pun tetap pingat jugak kan…bukan senang nak dapat kalau kat olimpik.

Tahu apa yang berlaku?

Sejak pagi tadi, dah mula trending di Twitter dan Facebook, orang menuntut Johari Pain menunaikan janji untuk mengerat anunya kerana Pandelela menang pingat.

Percaya atau tidak…dalam masa beberapa jam…semasa penulis membuat berita ini…sudah ada 5 Fanpage ditubuhkan peminat sukan negara yang meminta Johari Pain berpegang kepada janjinya …dan penulis yakin jumlah itu akan bertambah.

Antara Fanpage itu ialah;

Kami nak Johari PAIN tunai janji

Kami Tuntut Johari Pain Tunai Janji.

Kami semua nak johari pain potong anu

Kami Anti Johari Pain Kerana Menghina Atlet Malaysia

Sudah ada gambar mengutuk Johari Pain.

Di Twitter pula ramai yang keliru...siapa Johari Pain? Mengapa dia trending sekarang...antara persoalan yang ditimbulkan.

Antara hastag yang digunakan #Janjidikerati

Janji dikerati…kah kah kah…r u serious guys?

Usaha nak kesan profile dia kat Facebook pagi ni tak berjaya…ada yang kata dia dah matikan akaun dia. Kalau sesiapa jumpa link tu letak la kat bahagian komen di bawah.

Tak ada maklumat yang dapat dikumpul mengenai siapa Johari Pain buat masa ni.

Apa pun…persoalan terpenting…BERANI KE JOHARI PAIN MENGERAT ANUNYA KINI?

Kita nantikan…
Oleh: AK-47