Macam Macam Watak Pengguna Facebook

Saturday, October 29, 2011


  1. MODEL : Tukar gambar setiap hari
  2. PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari...
  3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat)
  4. WARTAWAN : suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !
  5. PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)
  6. BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit
  7. BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-'
  8. PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh (otw ke Mydin Mall) kemudian (di Mydin Mall shopping jap) kemudian (karaoke di Mydin Mall) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy -.-''
  9. BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?)
  10. SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile. MOTIFFFFFF ? ^^,
p/s: sekadar untuk gelak gelak je pagi ni..xD~
Regard,
-Wp-